-15 derecede sınıra sevkiyat/ Bu vatan sizinle gurur duyuyor

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 19 Şubat 2008 19:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dündar SANSUR/SİLOPİ (Şırnak) - Serdar KARA/ÇUKURCA (Hakkari), (DHA)

Şırnak'ın Cizre İlçesinden bu sabah yaklaşık 100 araçlık bir konvoyla Irak sınırındaki birliklere askeri sevkiyat yapıldı.Çukurca semalarında alçak uçuş yapan jetler ise Kuzey Irak'a yöneldi.

Sınır birliklerine sevkıyat sürüyor. Cizre'den sabah erken saatlerinde yaklaşık 100 araçlık askeri konvoy, sınırın sıfır noktasındaki birliklere mühimmat ve asker taşırken, bazı araçlarlarla komandoların da sevk edildiği gözlendi. Konvoyda, ambulanslar, zırhlı araçlar ve zırhlı personel taşıyıcılar da bulundu. Şırnak'ın Silopi ilçesi merkezinden geçen konvoy heyecan yaratırken, askeri sevkiyatın son günlerde arttığı belirtildi.

JETLER KUZEY IRAK'A GİTTİ

Türk Hava Kuvvetleri'ne ait 2 uçak Hakkari'nin Çukurca İlçesi semalarında alçak uçuş yaparak Kuzey Irak topraklarına gitti.

Kuzey Irak'a sıfır noktasında bulunan Çukurca İlçesi'nden geçen savaş uçakları bugün saat 13.00 sıralarında sınır ötesine geçti. 2 uçak Çukurca üzerinden alçak uçuş yaparak, Haskel Dağları ile Hakantepe bölgesinin bulunduğu güzergahı takip ederek terör örgütü PKK'nın kampının bulunduğu değerlendirilen bölgeye gitti. Alçaktan uçan uçaklar havanın sisli olması nedeniyle güçlükle görülürken, sesleri Çukurca'da duyuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber